23948sdkhjf

Ahlsell öppnar nytt med "komplett byggsortiment" i Visby

Bygghall med komplett byggsortiment utlovar Ahlsell när de öppnar en ny, större och helt nybyggd butik i Visby, där bygghall med komplett byggsortiment också ingår.

I och med flytten till Lundbygatan 1D uppger Ahlsell Visby att de tar nästa steg mot att bli en utpräglad ”one-stop-shop” med bredare och djupare produktutbud samt kunnig personal som riktar sig till fler kundkategorier. 

–I Visby har vi sedan tidigare ett erbjudande av produkter, tjänster och kompetens inom el och VS & kyl, Industri samt VA & Mark. Med mer utrymme och utökad kompetens tar vi nu ytterligare ett steg för att på ett ännu bättre sätt även tillmötesgå behoven hos våra kunder verksamma inom Bygg, Fastighet och Klimat där vi också satsar på Plåt, säger Fredrik Johansson, Regional Försäljningschef på Ahlsell.

Butiken uppges ha en öppen planlösning för enkel överblick där kunderna dessutom kan få kvalificerad rådgivning av innesäljarna som sitter i direkt anslutning till butiksytan. Utanför finns ett 60-tal parkeringsplatser och här finns även möjlighet att ladda sin elbil.

Den nya bygghallen omfattar drygt 2 200 kvadratmeter inomhus med tillhörande utegård. Kunderna ska enkelt kunna köra in med bilen, plocka de produkter som önskas och checka ut i kassan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093