23948sdkhjf

Mäta fukt i betong och byggkonstruktioner

Lär dig mer om Vaisalas portable och trådlösa lösningar för mätning av byggfukt.

Behöver du mäta fukt i betong och byggkonstruktioner?

Vaisala SHM40
En enkel och tillförlitlig lösning för fuktmätning i betong och andra byggkonstruktioner Vaisalas HUMICAP® SHM40-set för mätning av byggfukt erbjuder en enkel och tillförlitlig lösning för fuktmätning i betong och andra byggkonstruktioner. SHM40 har allt som krävs för fuktmätning i betong enligt borrhålsmetoden. 

SHM40-setet består av mätproben HMP40S, indikatorn HM40 och tillbehör för borrhålsmätning samt en väderbeständig transportväska - en optimal utrustning för användning i krävande byggplatsmiljöer. HMP40S-mätprober är utbytbara. Proberna är lätta att ansluta till HM40 indikatorn med en snabbkoppling för enkel användning av flera mätprober tillsammans med en enda indikator. Mätdatan presenteras i numerisk och grafisk form samt som min-, max- och medelvärden.

Vaisala HM40
Vaisala HUMICAP® HM40 är en kompakt, bärbar och lättanvänd handhållen fuktighetsmätare designad för stickprovskontroller i en mängd olika miljöer. Den ger tillförlitliga mätningar i ett brett spektrum av tillämpningar. Mätaren är det perfekta stickprovsverktyget för allt från strukturell fuktmätning och luftkonditioneringssystem till fuktmätning i industriella produktionsprocesser och biovetenskapliga tillämpningar.

Vaisala Jade Smart Cloud
På byggarbetsplatser är det viktigt att veta hur betong torkar för att få möjlighet till bättre projektplanering och schemaläggning. Korrekt övervakning av platsförhållanden kräver pålitliga mätsensorer och förmågan att se korrekta data på distans online. Med kontinuerlig övervakning kan du spara tid, ha kontroll hela tiden över flera platser och undvika onödiga mätningar. Vaisala Jade Smart Cloud är en pålitlig, flexibel och effektiv lösning för övervakning av luftfuktighet och temperatur online. Förbättra insynen i applikationerna och få praktiska insikter för långsiktig tillståndsövervakning, processförbättringar, underhåll och optimering samt platsanalys. Samla in och dela data om miljöförhållanden, strukturer, inomhusluftkvalitet och andra applikationer för att basera beslut på tillförlitlig information.

Få insikter enkelt i realtid. Du kan välja att se en översikt över avläsningar från alla anslutna loggare eller gå ned på detaljnivå för att se data från en specifik plats eller mätgrupp. Det är otroligt lätt att komma åt systemet, allt du behöver är en bärbar dator, surfplatta eller smartphone med internetanslutning.

Du kan skapa anpassade larm och få e-postmeddelanden om miljöförhållanden. Du kan övervaka realtidsdata i Vaisala Jade Smart Cloud i den allmänna vyn, eller gå ned på detaljnivå för varje enskild mätpunkt eller larmmeddelande.

Den anpassningsbara grafiska vyn ger dig ett enkelt sätt att upptäcka trender och fokusera på specifika tidsperioder. Du kan zooma in för att se detaljer om händelser eller upptäcka små variationer i mätvärden tack vare dataupplösningen på en minut.

Med hjälp av de omfattande användarhanteringsfunktionerna kan du enkelt lägga till nya användare och anpassa deras åtkomsträttigheter efter deras roll. På så vis kan du dela kunskap och data utan att kompromissa med projektkonfigurationen eller inställningarna.

 Läs mer här.

Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079