23948sdkhjf

Husbyggare satsar på ny marknad

Den norrländska etableringen genomförs tillsammans med Westerlinds, en aktör med lång erfarenhet inom fastighetsutveckling och småhusentreprenad.

­Stora industrietableringar, flyttströmmar och aktiva kundförfrågningar ligger bakom den långsiktiga satsningen.Westerlinds, som finns i Härnösand, Örnsköldsvik och Umeå, kommer att sälja, projektleda och bygga A-hus villor i hela Norrland.

– Våra lokalt förankrade samarbetspartners utgör en trygghet för våra kunder och har en viktig roll i vårt erbjudande. Därför är vi glada över att kunna göra denna satsning tillsammans med Westerlinds, ett stabilt familjeföretag med ett långsiktigt perspektiv i sina affärer, berättar Lars Westling.

A-hus ska erbjuda de norrländska husspekulanterna totalentreprenad. Något som varit avgörande i valet av partner då allt fler kunder efterfrågar en helhetslösning.

– Våra kunder förväntar sig en trygg och enkel husresa och därmed har efterfrågan på just totalentreprenad ökat, förklarar Lars Westling.

A-hus producerar trähus i halländska Anneberg, strax söder om Göteborg. Verksamheten är en del av den familjeägda koncernen Derome som verkar inom hela kedjan, från skog till färdigt hus. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078