23948sdkhjf

NCC bygger kontor i danska Middelfart

NCC ska bygga ett cirka 12 400 kvadratmeter stort kontorshus i staden Middelfart på Fyn i Danmark. Ordervärdet uppgår till cirka 630 miljoner kronor.

Projektet består av tre huvudbyggnader mellan 5 och 7 våningar som totalt rymmer cirka 600 arbetsplatser och gemensamma faciliteter så som matsal, mötesrum och teknikutrymmen. Under byggnaderna byggs en källare och ett parkeringsgarage på cirka 7 000 kvadratmeter. NCC har även fått i uppdrag att bygga utomhusmiljöerna runt kontoret.

‒ Tillsammans med Selfinvest och de rådgivare som varit del av processen har vi skapat en vacker kontorsbyggnad med hög kvalitet. Vi ser fram emot att få stoppa spaden i marken vid detta unika läge intill Lilla Bält, säger Catarina Molén-Runnäs, affärsområdeschef NCC Building Nordics, i ett pressmeddelande.

I samband med projektet kommer attraktiva utomhusmiljöer att skapas i närområdet, bland annat parkeringsplatser, innergårdar mellan byggnader och promenadstråk. Projektet utförs med ambitionen att byggnaden ska certifieras enligt DGNB Guld och DGNB Hjärta.

Byggnationen inleds i oktober och de nya kontoren förväntas vara färdigställda för inflyttning under våren 2026.

Läs mer om: NCC
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094