23948sdkhjf

Ny vd för Byggpartner

Byggpartner, med omkring 600 anställda och bas i Mellansverige, välkomnar Daniel Lindén som sin nya verkställande direktör.

Daniel Lindén, som ursprungligen kommer från Ludvika men nu är bosatt i närheten av Karlstad, tar över ledarskapet för Byggpartner. Senast kommer han från en position som regionchef för Mellansverige på Serneke. Innan dess tillbringade han nästan två decennier på Skanska, där han tjänstgjorde i ledande befattningar.

Sture Nilsson, koncernchef för Byggpartnergruppen, uttrycker sin tillfredsställelse över valet av Lindén som ny vd. Nilsson menar att Lindéns breda byggkompetens kommer att vara en stark tillgång för Byggpartners fortsatta utveckling som en lönsam och ledande byggentreprenör i utvalda marknader i Mellansverige.

I linje med detta kommer Sture Nilsson att från och med slutet av första kvartalet 2024 helt fokusera på sin roll som koncernchef för Byggpartnergruppen, och därmed överlämna vd-posten för Byggpartner till Daniel Lindén.

Daniel Lindén själv är entusiastisk inför sitt nya uppdrag och uttrycker sin stolthet, inspiration och ödmjukhet inför att leda ett välrenommerat och värderingsstyrt företag som Byggpartner. Lindén betonar företagets starka team och goda kundrelationer som några av de faktorer som gör honom extra motiverad att anta rollen som VD.

Byggpartner ser fram emot en ny era av ledarskap under Daniel Lindén, som officiellt tillträder som vd den 1 mars 2024.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093