23948sdkhjf

Byggmax lanserar digitalt färgverktyg

Byggmax marknadsför ett digitalt färgverktyg där kan kunder kan testa tusentals färger mot olika förvalda rum

Verktyget riktar sig till kunder som planerar att måla om, såväl inomhus som utomhus. Dessutom är det möjligt att såväl beställa hem färgprover som att skräddarsy en valfri kulör för hemleverans.

Verktyget gör att kunder kan testa tusentals olika kulörer i virtuella rum. I verktyget kan färgerna appliceras på kök, vardagsrum samt utomhus på olika fasader som liggande och stående träpanel men även släta fasadytor. Och man kan dessutom beställa färgprover för test, antingen som hemleverans eller upphämtning hos ombud.

– Genom åren har vi haft flera initiativ för att förbättra vårt erbjudande inom färg – allt från utveckling av prisvärda egna varumärken till vår satsning på butikskonceptet Byggmax Studio. Med vårt nya verktyg stärker vi den digitala kundresan och gör det lättare att för kunder att laborera i den virtuella miljön, för att sen enkelt kunna beställa hem provfärg utan att lämna hemmet, säger Johan Quist, E-handelschef på Byggmax.

Om man vet vilken färg man vill ha men är osäker på nyans kan man testa sig fram med hjälp av portföljen av NCS-kulörer som finns tillgänglig. Är man ute efter en specifik kulör till sitt målningsprojekt kan man dessutom mata in en NCS-kod som Byggmax sedan bryter utefter den exakta kulör- och färgkombinationen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096