23948sdkhjf

Hon är ny avdelningschef för Stena Bygg i Stockholm

Stena Fastigheter rekryterar internt och stärker upp byggorganisationen med Sevil Ahmadi som ny avdelningschef i projektutvecklingsbolaget Stena Bygg i Stockholm.

Sevil Ahmadi har arbetat som projektchef på Stena Fastigheters projektutvecklingsbolag Stena Bygg sedan 2019 och har sedan i våras varit tillförordnad avdelningschef för Stena Bygg i Stockholm. Från 1 november klev hon permanent in i rollen.

Sevil har gedigen erfarenhet inom bostadsutveckling och har tidigare arbetat både på HSB bostad och BTH Bostad.

- Vi är väldigt glada att Sevil vill fortsätta i rollen som avdelningschef för Stena Bygg i Stockholm. Sevil har en lång erfarenhet, ett tydligt engagemang för stadsutvecklingsfrågor och är omtyckt för sitt sätt att leda och driva dessa frågor, säger Martin Gidenstam, vd på Stena Bygg.

-Jag är stolt över att ha fått förtroendet att kliva in och leda denna viktiga verksamhet inom Stena i en spännande, men utmanande tid. Vi som bolag står starka och har goda möjligheter och jag ser väldigt mycket fram emot att uppnå kreativa, hållbara och bra affärer tillsammans med mitt fantastiska team, Sevil Ahmadi, ny avdelningschef på Stena Bygg i Stockholm.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126