23948sdkhjf

XL-Bygg sänder direkt från uppskattat samhällsinitiativ

I år har XL-Bygg hjälpt till med sex byggdrömmar i sitt program XL-Hjälpen. För att uppmärksamma detta kommer det att hållas en livesändning den 23 november från XL-BYGG Sten & Son i Enköping.

XL-Hjälpen är XL-BYGG:s samhällsinitiativ där föreningar och organisationer kan nominera ett byggprojekt med hopp om att få detta utfört av en lokal XL-BYGG-handlare. Sedan starten 2019 har 39 projekt genomförts. Att behovet är stort märks enligt XL-Bygg på alla de nomineringar som kommer in år efter år.

− Engagemanget fortsätter att vara enormt från alla platser runt om i landet, säger Mischa Moszkowicz, marknadschef vid XL-Bygg. XL-Hjälpen berör verkligen och tillsammans skapar vi ett engagerande och givande sätt att ge tillbaka till lokalsamhället.

Den 23 november kommer en livesändning att hållas från XL-BYGG Sten & Son i Enköping som sedan sänds live på expressens hemsida, där Hans Fahlén står som programledare. Inbjudna gäster är de byggare och leverantörer som varit med i projekten samt representanter från de föreningar som i år har fått sina byggprojekt förverkligade genom XL-Hjälpen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094