23948sdkhjf

Efter jordskredet – nu öppnar bygghandeln igen

Sedan jordskredet på E6 den 23 september har Derome i Stenungsund varit stängt och avspärrad. I måndags kom den positiva nyheten att avspärrningen är hävd och att bygghandeln kan välkomna kunderna tillbaka.

– Det har varit en tuff tid, men samtidigt en spännande utmaning att lösa problem i en svår situation, berättar en nöjd platschef, Fredrik Anderberg. Våra kunder har varit förstående, uppmuntrande och villiga att hjälpa till. Från och med denna vecka kan vi återigen ge kunderna den förstklassiga service som de förtjänar.

Under tiden som bygghandeln varit stängd har verksamheten kunnat bedrivas genom ett stort engagemang hos medarbetarna och ett nära samarbete mellan Deromes övriga anläggningar i närområdet - men också genom en hjälpande hand på lokalt håll.

– Jag är otroligt stolt och tacksam för alla kollegor som gjort detta med en härlig vilja och ett glatt humör. Jag vill också rikta ett stort tack till vår kund Byggdax/Städax/Johnssons lyft och transport som öppnade sina lokaler för oss. Detta är ett fint exempel på styrkan i nära och lokala samarbeten.

Öppningen av bygghandeln kommer uppmärksammas på lite olika sätt under veckan, bland annat på onsdagen då personalen tänder grillen och dukar fram både lunch och bra erbjudanden i butiken.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094