23948sdkhjf

Byggkoncernens stora förändring – byter namn och vd

Tuve Bygg meddelar att de inleder en kraftfull framtidssatsning under det nya namnet Hedin Construction. I samband med denna nystart tillträder Emil Löveryd som ny vd.

Hedin Groups helägda byggkoncern Tuve Bygg byter namn till Hedin Construction. Namnbytet sker efter en noggrann genomlysning av verksamheten som har följts av ett intensivt arbete med att forma organisationen för framtiden.

I samband med denna nystart tillträder Emil Löveryd, nuvarande regionchef för region Väst på Tuve Bygg, som ny koncernchef och vd för Hedin Construction från och med 1 december 2023. Han efterträder Johan Eriksson, som sedan april 2023 har lett företaget och det omfattande arbetet med att genomlysa verksamheten.

– Jag vill rikta ett varmt tack till Johan Eriksson för att han genomfört det uppdrag som han rekryterades för på ett föredömligt vis. Grunden för en framgångsrik och kraftfull satsning är lagd och styrelsen är övertygad om att Emil är rätt person att leda Hedin Construction i framtiden och leverera positiva resultat för kunder, samarbetspartners och anställda, säger Hedin Groups ägare och koncernchef Anders Hedin.

Tillträdande vd Emil Löveryd:

– Jag är hedrad och glad över förtroendet att leda Hedin Construction. Tillsammans med våra kompetenta medarbetare ser jag fram emot att fortsätta vår resa inom våra tre affärsområden entreprenad, byggservice och snickeri – och med fullt engagemang leverera innovativa lösningar och högsta kvalitet i varje led.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078