23948sdkhjf

Här är Tommy Byggares nya vd

Styrelsen för Tommy Byggare AB har utsett Magnus Insulan till ny vd. Han tillträder i sin nya roll under våren 2024.

Magnus Insulan som är civilingenjör (V-CTH) har gedigen erfarenhet från entreprenad-verksamhet och har under de senaste åren haft en ledande befattning inom Peab.

– Det är en stor ära att få förtroendet att leda och utveckla Tommy Byggare vidare in i framtiden. Det kommer att bli ett hårt arbete men samtidigt skall vi göra det tillsammans med stor glädje, säger blivande vd Magnus Insulan.

Tidigare VD för företaget Mattias Samuelsson lämnade sin tjänst den 26 oktober efter cirka 4 år och ersattes temporärt den 1 november av Magnus Munk som sedan tidigare sitter i styrelsen för Tommy Byggare.

Med utgångspunkt från dagens situation på byggmarknaden finns det ett behov av att genomföra en rad förändringar inom Tommy Byggare för att stå väl rustade under både en kommande period med utmaningar och att utveckla företaget strategiskt inför framtiden, skriver bolaget i pressmeddelandet.

– Det är glädjande att vi på så kort tid har kunnat rekrytera Magnus Insulan som långsiktig vd i Tommy Byggare. Med Magnus långa erfarenhet inom Peab i kombination med hans personlighet är jag övertygad om att han är rätt person att leda bolaget framåt. Tommy byggare har haft några tuffa år bakom sig men nu har vi fokus på att vända trenden samt att bli ännu bättre inom projektstyrning och tänka lönsamhet i alla led, säger styrelseordförande Jesper Mårtensson.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096