23948sdkhjf

Angelica Starke utsedd till Årets Byggchef 2023

Angelica Starke har erkänts som Årets Byggchef 2023, en utmärkelse som tilldelas hennes bidrag till byggbranschens klimatneutralitet och ledarskap inom den gröna omställningen.

Utmärkelsen Årets Byggchef är en del av ett större initiativ att förhöja statusen för rollen som byggchef. Genom att uppmärksamma individer som Angelica Starke, syftar priset till att inspirera fler att sträva efter chefspositioner inom samhällsbyggnad.

Denna utmärkelse, som initierats av organisationen Byggcheferna i samarbete med tidningen Byggvärlden, är en hyllning till Starkes anmärkningsvärda arbete för att främja klimatneutralitet inom byggsektorn.

Angelica Starkes utnämning till Årets Byggchef 2023 tillkännagavs den 5 december under en ceremoni på hennes arbetsplats. Starke mottog ett diplom, en guldhjälm och ett blomsterarrangemang som en del av erkännandet. Dessutom inkluderar priset en ledarskapsutbildning hos Ledarstudion.

I en intervju med Byggvärlden uttryckte Starke sin tacksamhet och stolthet över utmärkelsen.

Jag känner mig hedrad, det är en väldigt fin utmärkelse att få. Det är något som jag känner mig stolt över och en bekräftelse på att jag är någonting på spåret. Angelica Starke

Juryns motivering

Angelica Starke blir utnämnd till Årets byggchef för sitt modiga och snabbfotade ledarskap. Hon brinner för att byggnader ska ha ett mervärde för människorna som bor där, men också för samhället i stort, där olika grupper av människor tas i beaktning.

Angelica Starke visar att ledarskap, lönsamhet, god projektkultur och förnyelse kan gå hand i hand. Hon praktiserar individanpassat ledarskap för att förstå varje medarbetares egen förutsättning att utföra sitt jobb, är lyhörd och står upp för branschens orättvisor när någon inte behandlas rätt.

Angelica bidrar till byggbranschens klimatneutralitet, både i projekten och genom att leda andra i den gröna omställningen. Angelica Starke är bevis för hur ledarskap behöver bedrivas för att uppnå en förändring som inte bara blir en pappersprodukt utan som mynnar ut i modigt agerande.

www.byggcheferna.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141