23948sdkhjf

JMs vd lämnar efter 37 år

JMs vd och koncernchef Johan Skoglund kommer att gå i pension under 2024, det meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Johan Skoglund har meddelat styrelsen att han beslutat att gå i pension under 2024. Han har arbetat 37 år inom JM, varav 21 som verkställande direktör. Johan Skoglund kommer att lämna JM i juni 2024.

– Jag har arbetat hela mitt yrkesverksamma liv på JM. Det har varit fantastiskt intressant, inspirerande och lärorikt, men också krävande. Även om jag fortfarande trivs väldigt bra i rollen börjar det nu bli dags att planera och förbereda mig för tiden efter JM, säger vd och koncernchef Johan Skoglund.

JMs ordförande kommenterar beskedet:

– Johan Skoglund har genom sitt stora engagemang och goda ledarskap lett JMs resa från en bostadsutvecklare med fokus på Stockholm till den ledande nordiska bostadsutvecklare bolaget är idag. Genom sitt arbete har Johan Skoglund skapat förutsättningar för en fortsatt framgångsrik resa för JM. Styrelsen och jag vill rikta ett varmt tack till Johan för över tre decenniers mycket gott arbete och önska honom allt väl framåt, säger styrelsens ordförande Fredrik Persson.

Styrelsen kommer nu att initiera processen för att rekrytera en ersättare. Skoglund kommer som längst att fortsätta som vd fram till och med den 1 juni 2024.

Läs mer om: JM
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094