23948sdkhjf

Klas Eriksson leder hantverkarnas uppesittarkväll

Sveriges hantverkare får i år en unik julupplevelse – en egen uppesittarkväll med programledaren Klas Eriksson vid rodret. 

Arrangemanget lovar både humor och oförutsedda händelser, är ett initiativ av Beijer Byggmaterial i syfte att hedra yrkesgruppens insatser.

Kvällen kommer att innefatta en rad aktiviteter – från matlagning och julpyssel till utlottning av julklappar och rimstuga. Klas Eriksson kommer att ha fullt upp med att vägleda och engagera deltagarna genom kvällens program.

Elisabet Heinrich, marknadschef på Beijer Byggmaterial, uttrycker företagets tanke bakom evenemanget.

– Vi ser detta som ett sätt att visa uppskattning för hantverkarna och deras arbete. Att skapa en egen uppesittarkväll är vårt sätt att önska dem en rolig och minnesvärd start på julfirandet.

Den digitala uppesittarkvällen är tillgänglig på Youtubekanalen "Dom Kallar Oss Hantverkare", som drivs av Beijer Byggmaterial. Kanalen har blivit en uppskattad plattform bland yrkesverksamma hantverkare, med en årlig tittarsiffra på över fem miljoner.

 – Vi vill tacka alla hantverkare för deras engagemang och hårda arbete under året. Denna kväll är från oss alla, till er alla, säger Elisabet Heinrich.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078