23948sdkhjf

Ramirent går med i Sila Snacket

Sila Snacket arbetar för en sundare och mer inkluderande arbetsplats. Nu går maskinuthyraren Ramirent med i initiativet.

Målet med Sila Snacket är att alla ska känna sig välkomna på arbetsplatsen. Målet är att fler ska våga säga ifrån och stå upp mot exkluderande och kränkande jargong på arbetsplatsen.

– Branschen behöver attrahera och rekrytera medarbetare från hela befolkningen och vi på Ramirent arbetar aktivt med hållbarhets- och jämställdhetsfrågor. Att genom Sila Snacket visa att vi står upp för en rättvis och välkomnande arbetsplats, oavsett vilken bakgrund, sexuell läggning eller kön man har, hoppas vi kunna bidra till större mångfald inom branschen och t ex attrahera fler kvinnor till branschen, säger Anna Klebe, HR-chef på Ramirent i ett pressmeddelande.

Genom certifiering och medlemskap visar företag sitt stöd, samtidigt som de får verktyg och stöd för att åstadkomma förändring i branschen.

– Vi på Ramirent kommer bland annat genomföra workshops, utbildningar och samtal för att engagera våra medarbetare i initiativet och vi tror att det kan leda till positiva förändringar för branschen framåt, säger Anna Klebe.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.188