23948sdkhjf

Rotundagruppen utökas med nytt förvärv

Rotundagruppen har förvärvat en del av AB Gevert Bergman Bygg & Co, och breddar nu sin företagsgrupp som arbetar med att påverka den svenska rot-marknaden.

Bergman Bygg har i över 35 år levererat bygg- och förvaltningsservice till främst kontor och industrier. De är ett Stockholmsbaserat byggföretag med inriktning på bygg- och förvaltningsservice, främst gentemot läkemedelsindustrin.

– Vi ser fram emot att bli en del av Rotundagruppen och att vidareutveckla och framtidssäkra vårt företag tillsammans långsiktigt med vår nya delägare. Det ska bli spännande att lära känna resterande företag i gruppen och byta ut erfarenheter samt skapa gemensam affärsnytta, kommenterar Kent Bergman, vd för Bergman Bygg, i ett pressmeddelande.

Nuvarande ägare kvarstår och kommer fortsätta driva den dagliga verksamheten i Bergman Bygg. Bergman Byggs ledning återinvesterar en del av köpeskillingen i Rotundagruppen.

Johan Lindberg, vd för Rotundagruppen, kommenterar:

– Med Bergman Bygg blir vi delägare i ett stabilt företag på en spännande och mindre konjunkturkänslig marknad. Med två byggföretag på Stockholmsmarknaden verksamma inom olika områden ser vi potential för ytterligare synergier och ökad trygghet inom vår företagsgrupp.

Rotundagruppen är en växande företagsgrupp med uppdraget att aktivt påverka den svenska rot-marknaden mot en mer effektiv och hållbar utveckling. Detta genom att samla lokala, nischade, små och medelstora bygg- och teknikkonsultföretag och satsa på gemensamma värdeskapande aktiviteter för att nå synergier och konkurrensfördelar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.508