23948sdkhjf

Han är ny vd på Plåt & Ventföretagen

I ett pressmeddelande framgår att Anders Hvarfner har utsetts till ny vd och förbundsdirektör på Plåt & Ventföretagen.

– Jag är hedrad över förtroendet att få leda en bransch- och arbetsgivarorganisation som på många sätt har en nyckelroll i en framtida hållbar och energieffektiv byggsektor, kommenterar Anders Hvarfner.

Anders Hvarfner har en lång erfarenhet från olika branscher och han har tidigare haft vd-uppdrag inom såväl utbildnings- som företagshälsovårdsbranschen, och kommer närmast från utbildnings- och bemanningsbolaget Lernia.

– Anders imponerande bakgrund inom kompetensförsörjning är precis vad Plåt & Ventföretagen behöver för att stärka vår position och driva våra viktiga frågor framåt. Denna strategiska rekrytering markerar början på ett nytt kapitel för Plåt & Ventföretagen, säger Jörgen Rasmusson, styrelseordförande i Plåt & Ventföretagen och fortsätter:

– Vi vill även ta detta tillfälle i akt att rikta ett stort tack till Anita Hagelin för hennes engagemang och hängivenhet i rollen som tillförordnad verkställande direktör. Anita kommer nu att återgå till sin tidigare tjänst som förhandlingschef, chefsjurist och vice vd, där hennes erfarenhet och insikter även fortsättningsvis kommer att vara ovärderliga för Plåt & Ventföretagen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125