23948sdkhjf

Peab och Beijer förlänger samarbetet

Beijer Byggmaterial och Peab fortsätter sitt långa samarbete och tecknar ett nytt rikstäckande avtal som sträcker sig fram till 2027.

Målsättningen för den kommande avtalsperioden är att utveckla samarbetet ytterligare och hitta nya synergier med ett stort fokus på miljö, hållbarhet och digitalisering, det framgår i ett pressmeddelande.

– Vi är både tacksamma och stolta över förtroendet vi fått att fortsätta vårt långa samarbete med Peab även de kommande tre åren. Vi har haft en fin gemensam utveckling och nu fördjupar vi samarbetet ytterligare i syfte att skynda på miljö- och hållbarhetsomställningen, men också digitaliseringen, kommenterar Mikael Gustavsson, kategorigruppchef Beijer Byggmaterial.

Det nya avtalet kommer att ha ett stort fokus på miljö och hållbarhet och innefatta en gemensam handlingsplan för att säkerställa den hållbara förflyttningen. Parternas delade mål är också att tillsammans utvecklas och hitta mer effektiva sätt att digitalisera den gemensamma affären.

– Det ligger ett gediget arbete bakom det nytecknade avtalet med Beijer där många faktorer har utvärderats, bland annat Beijers arbete med miljö och hållbarhetsfrågor, digitala verktyg, leveranssäkerhet och givetvis även kostnadsnivån. Peab ser fram emot ett framgångsrikt och långsiktigt partnerskap, där samarbetet kommer att bidra till ömsesidig tillväxt, och effektivisering i byggbranschen, säger Martin Midén Wohlgethan, kategorichef Peab.

Genom 116 byggvaruhus och kakelbutiker över hela Sverige erbjuder Beijer tjänster, produkter och ett konkurrenskraftigt logistikerbjudande till Peab.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093