23948sdkhjf

James Hardie lanserar ny fasadpanel

Fasadleverantören James Hardie meddelar att de lanserar sin senaste produktutveckling Hardie Architectural Panel på den svenska marknaden. Produkten markerar James Hardie inträde på en större del av byggbranschen.

Hardie Architectural Panel är en 8 mm tjock väderbeständig fasadpanel tillverkad i slitstark fibercement. Produkten lanseras i sex standardfärger och två helt nya ytstrukturer: Brushed Concrete och Smooth Sand. De nya visuella tillskotten ger kunderna ännu större designfrihet och möjlighet att skapa ett personligt fasaduttryck, skriver James Hardie i ett pressmeddelande.

– Produkten har redan lanserats på andra marknader i Europa, bland annat i Danmark, och vi har fått många positiva återkopplingar. Därför har jag också stor tilltro till att produkten kommer att bli en framgång även på den svenska marknaden, berättar Henrik Wallin, Key Account Manager Fasad hos James Hardie.

Hardie Architectural Panel markerar också James Hardies inträde på en större del av byggbranschen, då fasadpanelernas format är lämpliga för stora byggnader som lägenhetskomplex och industribyggnader.

James Hardie skriver i ett pressmeddelande att de kommer att visa upp sin senaste produktnyhet på Nordbygg 2024.

– Vi ser mycket fram emot Nordbygg och hoppas att vår monter kommer att väcka nyfikenhet kring våra lösningar – både nya och gamla, avslutar Henrik Wallin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093