23948sdkhjf

Mestergruppen har utsett ny vd

Johan Augustsson tillträder som ny vd för Mestergruppen Sverige AB den 15 april och ersätter tillförordnad vd Mia Malmros som går över till en annan ledningsroll.

Johan Augustsson kommer närmast från rollen som vd för Lidl Sverige där han under 20 år haft olika befattningar inom bolaget. Han är styrelseledamot i Runsvengruppen, Havredals Biodevelop och tidigare även Svensk Dagligvaruhandel.

– Det ska bli spännande att komma till en ny del inom detaljhandeln. Jag ser fram emot att lära känna alla människor och organisationen för att sedan hitta nya lösningar framåt för att fortsätta stärka vår position på marknaden tillsammans med alla kompetenta medarbetare och medlemmar, säger Johan Augustsson i en kommentar.

Som vd för Mestergruppen Sverige blir han blir ansvarig för en sammanslutning av fria företagare som innefattar kedjorna XL-BYGG, BOLIST och Happy Homes. Mestergruppen är marknadsledande inom byggmaterialhandeln i Sverige med ca 275 butiker över hela landet och tillsammans med ca 80 butiker inom färgfackhandeln har man ett av Sveriges största butiksnät.

Läs också:

Mestergruppens storaffär – köper ännu en butikskedja

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078