23948sdkhjf

JM välkomnar Mikael Åslund som ny vd

Mikael Åslund, med en lång karriär inom JM, kliver in som vd och koncernchef från den 1 juni 2024. Han ersätter Johan Skoglund som går i pension vid samma tidpunkt.

Mikael Åslund kommer närmast från rollen som Affärsenhetschef JM Fastighetsutveckling och har varit anställd i JM sedan 2000. Han har en civilingenjörsexamen från Luleå Tekniska Universitet och har genomgått civilingenjörsprogrammet på Handelshögskolan i Stockholm. Mikael är bosatt i Stockholmsregionen.

– JMs styrelse och jag är mycket glada att Mikael Åslund har tackat ja till att leda JM framåt. Mikael Åslund har mångårig både operativ och strategisk erfarenhet inom JM och har gedigen kunskap om JMs kärnaffär och förutsättningar på marknaden, säger JMs styrelseordförande Fredrik Persson.

– Jag är tacksam för styrelsens förtroende och ser med ödmjuk entusiasm fram emot att få möjligheten och ansvaret att leda JM. Efter många års erfarenhet av arbete i företaget på olika befattningar har jag god förståelse för bolagets förutsättningar. Jag ser mycket fram emot att tillsammans med alla mina kollegor fortsätta utveckla företaget och skapa långsiktigt värde för JMs aktieägare, säger Mikael Åslund.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.204