23948sdkhjf

Hon blir ny hållbarhetschef på WSP

WSP har utsett en ny hållbarhetschef som man hoppas ska öka företagets externa positionering inom hållbarhetsfrågor.

Anna Winde som närmast kommer från detaljhandeln där hon var hållbarhetschef på företaget NA-KD antar nu samma titel på WSP. Hennes kännedom om dagliga utmaningar som WSP:s kunder står inför när det kommer till hållbarhetsfrågor var en stor anledning till rekryteringen.

– Den kunskapen i kombination med hennes framsynthet och erfarenhet av att arbeta med extern positionering kommer att stärka WSP som den ledande strategiska hållbarhetsrådgivaren, säger Helena Strandlund Selander, marknads- och kommunikationschef för WSP Sverige och Norden i ett pressmeddelande.

Anna Winde själv säger att ett ansvarsfullt och hållbart agerande, förutom nyttan för planeten och människor, också förbättrar företags marknadsposition och lönsamhet.

– Jag brinner för att stärka affären och förbättra företags konkurrenskraft genom hållbarhet. På WSP får jag möjlighet att kroka arm med otroligt många kunniga kollegor så att vi tillsammans kan stötta och rådgiva våra klienter i den gröna omställningen och driva samhället i en mer hållbar riktning, säger hon.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094