23948sdkhjf

Kommunala fastighetsbolaget får tillfällig vd

Kommunägda fastighetsbolagen KKB och KKL i Kävlinge får en ny tillfällig vd.

Med tidigare erfarenhet som vd på Stoby och regionchef på Wästbygg finns det ingen brist på erfarenhet hos KKB och KKL:s nya tillfälliga vd Henrik Hopp.

– Jag ser fram emot mitt uppdrag på KKB och KKL. Fokus kommer bland annat ligga på att leda verksamheten, stärka relationen mellan ägare och bolag samt säkerställa bolagens många utvecklingsprojekt. Detta i samarbete med alla engagerade medarbetare som varje dag har som mål att skapa största möjliga värde för våra hyresgäster, säger han.

Tjänsten löper ut om ett år då man förväntar sig ha hittat en ordinarie vd.

– Vi i styrelserna är glada att ha anlitat Henrik för uppdraget. Även om medarbetarna i våra bolag är proaktiva behöver vi ha en VD på plats. Styrelserna arbetar nu vidare med rekrytering av en ordinarie VD – det enskilt viktigaste uppdraget våra styrelser har under år 2024, säger Christian Lindblom, ordförande i KKB.

Även på KKL är man nöjda med rekryteringen och hoppas att det ska ge organisationen arbetsro i rekryteringsprocessen.

- Jag välkomnar Henrik Hopp till våra bolag. Han utgör en viktig organisatorisk förstärkning, som möjliggör att både bolagen och dess medarbetare utvecklas – även i väntan på en ordinarie VD, säger Pia Almström, ordförande i KKL.

Läs mer om: vd
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125