23948sdkhjf

Han blir ny ekonomichef på WSP

Azib Banaras blir ny ekonomichef för WSP Norden och Sverige och ställer in siktet på att WSP ska bli den ledande strategiska rådgivaren och teknikkonsulten i Norden.

– Jag är mycket glad att välkomna Azib till WSP. Som företag står vi inför avgörande samhällsutmaningar när vi hjälper ett allt större antal kunder med sin gröna omställning. Med Azibs erfarenhet av att driva tillväxt får vi rätt kompetens för vår fortsatta utveckling där vi ska göra ännu större skillnad för vårt samhälle, våra kunder och våra medarbetare, säger Anna-Lena Öberg Högsta, VD för WSP Norden & Sverige

Azib Banaras kommer närmast från positionen som vice vd och ekonomichef på COWI Norge och har erfarenheter från den komplexa finansiella strukturerna som finns inom teknikkonsult och strategibranschen.

– Jag är en person som älskar att arbeta med affärsinsikter och data för att fatta kommersiella och strategiska beslut. Att omvandla affärsprestationsanalyser till strategisk framgång och affärstillväxt är en passion för mig. Jag ser verkligen fram emot att få bidra till WSP, att lösa våra samhällens och kunders utmaningar och att aktivt driva vår tillväxt genom att utnyttja vår globala ledarskapsposition och starka lokala närvaro i Norden, säger han.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063