23948sdkhjf

Ebba Busch kommer till Byggmaterialdagen

När Byggmaterialdagen äger rum i höst kommer energi- och näringsminister Ebba Busch (KD) vara inledningstalare. ”Som energi- och näringsminister är hon väldigt viktig för byggmaterialindustrin men även för hela byggsektorn”, säger Henny Svärd på Byggmaterialindustrierna.

Den 14 november öppnar dörrarna till Byggmaterialdagen på Stockholmsmässan där bygg- och fastighetssektorn kan mötas för diskutera branschen och nätverka. Det är andra året den anordnas och höstens mässa och har fått fyra temaområden.

  • Resurseffektivt och cirkulärt byggande
  • Beställarkrav för sektorns hållbara omställning
  • Potentialen med renoveringar och uppgraderingar
  • Innovation och materialutveckling

Energi- och näringsminister Ebba Busch kommer vara på plats för att lyfta regeringens arbete för att främja svensk konkurrens och möjliggöra klimatomställningen i näringslivet.

– Som energi- och näringsminister är hon väldigt viktig för byggmaterialindustrin men även för hela byggsektorn. Regeringens beslut kring energi och industri har stor betydelse för branschens konkurrenskraft och omställning mot fossilfrihet, säger Jenny Svärd, vd för Byggmaterialindustrierna.

Helena Hed, affärsområdeschef på NCC Green Industry Transformation, är också en av talarna och kommer diskutera hur byggsektorn arbetar för att nå klimatmålen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078