23948sdkhjf

Ny VD till SERNEKE Bygg

Daniel Åstenius tillträder som ny VD.
SERNEKE Bygg, som ingår i SERNEKE koncernen, har på kort tid utvecklats till landets största privatägda byggföretag med en förväntad årsomsättning på närmare 2 miljarder. Nu förstärker bolaget sin organisation med tillsättningen av Daniel Åstenius som ny VD. För att möjliggöra fortsatt expansion och tydliggöra organisationen kommer grundaren och huvudägaren Ola Serneke framöver att fokusera all kraft på rollen som VD för koncernen.

Daniel Åstenius, som idag är arbetschef, har varit ansvarig för några av bolagets större entreprenadprojekt med beställare som Göteborgs Energi, Vattenfall och Poseidon.
Han har även varit högst delaktig i bolagets snabba tillväxt och bidragit till att profilera SERNEKE Bygg som en utmanare till branschens tre dominanter.

– Jag är väldigt stolt och hedrad att få detta utmanande uppdrag i ett bolag jag brinner för. SERNEKE Bygg är redan idag ett starkt lag med ett konkurrenskraftigt erbjudande, nu skall vi tillsammans med våra medarbetare utveckla både bolaget och branschen vidare. Förutom att öka marknadsandelarna på vår hemmamarknad i Syd- och Västsverige känns det oerhört spännande att även pröva vårt koncept i Stockholm, säger Daniel Åstenius, i ett pressmeddelande.

Daniel Åstenius tillträder uppdraget den 1 oktober.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109