23948sdkhjf

Walraven etablerar sig i Skandinavien

Bolagets första kontor i Skandinavien öppnar nu i Malmö.
Upphängning- och fästtillverkaren Walraven fortsätter sin utvidgning inom VVS och elindustrin och öppnar bolagets första skandinaviska kontor i Malmö den 29 september.

Etableringen har skett i nära samarbete mellan Walraven Nordic AB och Walraven Group och anläggningen omfattar bland annat ett showroom med de senaste produkterna samt utbildning tillgänglig för grossister, installatörer och konsulter. Kontoret är bemannat med danska och svenska medarbetare som servar bolagets kunder i Norden.

- Walravens två ledord är partnerskap och innovation. Den nya platsen och lokala närvaron ger oss närhet till våra kunder och större möjlighet att bidra till utvecklingen av vår bransch. Malmö var ett självklart val för oss, med nära förbindelser till Kastrup och Danmark, vilket ger närhet till alla våra kunder i Norden, säger Walraven Nordics VD, Emelie Borg, i ett pressmeddelande.

Walraven
Walraven med huvudkontor i Mijdrecht, Nederländerna, är idag ett internationellt företag med produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Walravens produkter används av tiotusentals installatörer runt om i världen, såsom Europa, Nordamerika, Mellanöstern, Asien och Australien.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063