23948sdkhjf

Nya avtal för Malmö Live

Skanska tecknar avtal med tre nya hyresgäster för kontorsbyggnaden vid Malmös unika kvarter.
Området Malmö Live, som ska stå klart sommaren 2015, blir ett unikt kvarter på Universitetsholmen i Malmö. Ett levande område med stadens nya konserthus, kongress, bostäder, kontor hotell i toppklass. Skanska har nu tecknat hyresavtal med Svensk Fastighetsförmedling, Alumni AB och Harvey Nash AB för kontorsbyggnaden vid Malmö Live.

– Vi fick tidigt upp ögonen för den här fantastiska platsen mitt i city och vi ser Malmö Live som den nya mötesplatsen och ett nytt stråk för människor i rörelse. För vår del kommer det att betyda ett centralt och tillgängligt läge nära våra framtida kunder, medarbetare och samarbetspartners, säger Martin Filipsson, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling, i ett pressmeddelande.

Viktigt med goda kommunikationer
Kontorshuset vid Malmö Live är ritat av den internationellt kända och prisbelönta arkitekten Dorte Mandrup. Huset blir en toppmodern arbetsplats med lobby, reception, konferens, öppen brasa, café och servicebutik på entréplan.

Huset, på 10 000 kvm, blir som högst nio våningar och som hyresgäst har man en fantastisk utsikt över Malmö samt ett utmärkt skyltläge i ett kvarter fullt av liv och rörelse. På några våningsplan har kontoren egen terrass. Huset certifieras både enligt LEED, högsta nivån Platinum, och EU GreenBuilding.

– För oss är det oerhört värdefullt att fortsätta vara nära våra klienter med utmärkta förbindelser till tåg och flyg som gör det lätt för oss att ta emot såväl lokala som internationella klienter och kandidater i en fantastisk miljö, säger Suzanna Malmgren, ansvarig för Alumnis verksamhet i Malmö.

Sedan tidigare är MAQS Advokatbyrå, Larsson & Partners Asset Management och affärsjuristerna Nordbro klara som hyresgäster.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078