23948sdkhjf

Strid & Lundberg kontrakteras för Hagastaden

Bolaget blir nu projekteringsledare för stadsdelen Hagastaden.
Strid & Lundberg har vunnit upphandlingen av ny projekteringsledare i Hagastaden i Stockholm. Avtalet innebär att Stefan Lundberg kommer att vara en del av Exploateringskontorets projektorganisation, från och med den 1 november och två år framåt.

”Det kommer bli väldigt spännande att få vara en del av skapandet av denna nya stadsdel.”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

En växande stadsdel
Fram till 2025 kommer Hagastaden att växa fram och sammanföra Stockholm och Solna. Stadsdelen kommer att vara en blandning av lärosäten, forskningsinstitut, sjukhus, företag, bostäder, kultur, service och fritidsaktiviteter.

Ett modernt boende i en attraktiv miljö, med närhet till både storstadens puls och Nationalstadsparkens lugn, kommer att erbjudas i området. Tanken är att miljön ska locka människor i alla åldrar och från andra delar av regionen, landet och världen.

Stadsutvecklingsprojektet Hagastaden ett samarbete mellan Stockholms stad, Solna stad, Stockholms läns landsting och Akademiska hus samt Karolinska Institutet, Karolinska Universitetssjukhuset, Nya Karolinska Solna, Stockholms Science City och Trafikverket.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062