23948sdkhjf

Semrén & Månsson storsatsar i Stockholm

Semrén & Månsson Arkitekter, med huvudkontor i Göteborg, expanderar nu i Stockholm.
Med ett växande antal uppdrag kommer behovet av fler kompetenta medarbetare, därför tillsätter nu Semrén & Månsson nu Lina Wågström som kontorschef i Stockholm och nyrekryterade Lena Fagle och Ida Fält utses till studiochefer för publika byggnader respektive bostäder.

För att möta upp kundernas behov har Semrén & Månsson även genomfört strukturella förändringar där kontoret organiserar sig i ämnesorienterade studios som ska driva bolagets olika affärsområden.

– Jag är glad och stolt att vi tar steget in i en ny uppställning och knyter till oss fler drivna medarbetare. Genom den nya organisationen blir vi än mer lyhörda att svara upp mot våra kunders behov och visioner, säger Lina Wågström, kontorschef för Semrén & Månsson i Stockholm.

Internationellt kontor
Semrén & Månssons Stockholmskontor har sedan starten 2006 vuxit till ett 20-tal medarbetare. En positiv utveckling som skett genom nära och långsiktiga relationer till beställare och staden.

Företaget grundades 1969 och har sedan dess vuxit stadigt till att idag vara ett arkitektkontor med närmare 100 medarbetare, med kontor i Sverige, Polen och Ryssland. Med sina ämnesorienterade studios samlar kontoret specialistkompetens inom vård, internationella uppdrag, inredning, stadsplanering, publika byggnader och bostäder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093