23948sdkhjf

Sandögruppen etablerar nytt bolag inom byggbranschen

Nu bildar Sandögruppen ett dotterbolag för att säkra behovet av tjänster inom bygg och underhåll.
Sandögruppen fortsätter att växa inom bygg- och konstruktionsbranschen. Behovet av personal som kan montera, bygga och stå för service ökar i takt med försäljningen och därför grundas ett dotterbolag, Sandögruppens Bygg, Montage och Service AB.

Kvalitetssäkrar produkter
Dotterbolaget är ett oberoende bolag som ser till att Sandögruppens behov av byggtjänster, montering och underhåll säkras. Sandögruppen står fortsatt för tillgång och försäljning, medan dotterbolaget står för det fysiska arbetet med att få produkterna på plats på ett professionellt sätt.

- Det här är en välkommen och naturlig utveckling av Sandögruppen. Vi behöver se till att vi har kunnig personal med lång erfarenhet som kan våra produkter, samt att de installeras och monteras på ett proffsigt sätt. Sandögruppens produkter är av absolut högsta kvalité, därför måste också montering och service vara det. Detta dotterbolag blir alltså ett sätt för oss att kvalitetssäkra våra produkter, säger Kristian Kotteby, VD för Sandögruppen, i ett pressmeddelande.

Verksamt inom hela branschen
Då dotterbolaget är oberoende av Sandögruppen kommer inte detta byggbolag att vara beroende av Sandögruppens produktförsäljning utan de anställda i bolaget kan arbeta inom hela byggsektorn, utan att nödvändigtvis åta sig arbeten som har med Sandögruppens produkter att göra.

Daniel Järkvist går in i rollen som byggchef och delägare av Sandögruppens Bygg, Montage och Service AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063