23948sdkhjf

Magnolia säljer 401 hyresbostäder till SEBs Domestica II

NCC bygger bostäderna som är klara för inflyttning 2016.
SEBs fastighetsfond Domestica II förvärvar 401 hyresbostäder under uppförande i centrala Norrköping och Kungsängen av Magnolia Bostad.

Magnolia Bostads nyproduktion i Kungsängen omfattar totalt 133 moderna hyreslägenheter, med en total boyta på över 7 800 kvm. I Norrköping uppförs 268 hyresrätter med en boyta på 16 600 kvm. Husens moderna design i kombination med väldisponerade och yteffektiva lägenheter blir ett viktigt tillskott i de båda orterna.

–Med den här affären får våra omsorgsfullt utvecklade hyresbostäder en långsiktig och stark ägare i Domestica II. Vi strävar mot att fortsätta utveckla vårt samarbete, säger Andreas Rutili, VD på Magnolia Bostad, i ett pressmeddelande.

Långsiktig hållbarhet
NCC bygger bostäderna som utvecklas med stort fokus på hållbarhet och energieffektivitet, som med sin låga energiförbrukning ligger betydligt under normen. Genomgående slitstarka och kvalitativa material skapar bostäder som är långsiktigt hållbara för både fastighetsägare och boende. För att uppmuntra till miljövänligare resande kommer vi att utrusta husen med bland annat tidtabeller som visar avgångar i realtid för närliggande kollektivtrafik.

Inflyttning är beräknad till 2016.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079