23948sdkhjf

Effektiv renovering av Byggmästargruppen

Med hjälp av badrumsmoduler kortades stambytet ner från tolv veckor till femton dagar.
Byggmästargruppen Stockholm BMG AB utför stambyte med badrumsrenovering i 134 lägenheter i Sollentuna till Brf Hyresgästen 1. Badrummen renoveras med PreBads prefabricerade badrumsmoduler vilket medför att varje badrum färdigställs på femton arbetsdagar.

– Vi renoverade grannföreningen som är en identisk fastighet för cirka ett och ett halvt år sedan och där tog badrummen upp till tolv veckor att färdigställa, främst på grund av höga fukthalter som krävde långa uttorkningstider i 74 % av föreningens bestånd. Nu är vi nere på 15 arbetsdagar tack vare metoden, säger Fredrik Lundin som är affärsområdeschef för stambyten på Byggmästargruppen, i ett pressmeddelande.

Nöjda kunder
Projektet genomförs i Helenelund i Sollentuna i ett område med cirka 700 lägenheter fördelat på sex bostadsrättsföreningar. Fastigheterna avyttrades år 2007 av det kommunala bostadsbolaget Sollentunahem och projektet utförs nu med kvarboende och omfattar stambyte med badrumsrenovering samt utbyte av VA-stammar för kök och källare.

– Vi är väldigt belåtna över samarbetet med Byggmästargruppen. De har tagit till sig vår produkt enligt de rekommendationer vi lämnat vilket har resulterat i ett lyckat projekt med nöjda bostadsrättsinnehavare, säger Niclas Henriksson som är marknads- och försäljningschef på PreBad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078