23948sdkhjf

Wästbygg uppför ytterligare bilanläggning åt Sagax

Nu utökar bolagen samarbetet till byggnation av ännu en bilanläggning i Danderyd.
I våras inledde Wästbygg arbetet med att bygga en bilanläggning åt fastighetsägaren Sagax i Danderyd där BMW Bavaria kommer att vara hyresgäst. Nyligen blev det klart att samarbetet utvecklas ytterligare och nu ska Wästbygg även uppföra ytterligare en bilanläggning i direkt anslutning till den påbörjade. Hyresgäst denna gång blir Jaguar Land Rover Stockholm.

Det nya uppdraget omfattar en komplett bilanläggning med försäljningslokal, verkstad, kontor samt p-garage på sammanlagt 3 500 kvm.

– Projektet inleds omgående, vilket passar bra eftersom vi har hela vår etablering på plats. Vi har haft ett mycket bra samarbete med Sagax i BMW-projektet och ser fram emot att få fortsätta att utveckla det här området tillsammans med dem, berättar Björn Jensen, projektledare på Wästbygg, i ett pressmeddelande.

Bygger även åt Volkswagen
Wästbygg har nyligen tecknat avtal om att uppföra två bilanläggningar till i Stockholmsområdet. I november är det även dags för invigning av den hypermoderna anläggning man byggt åt Volkswagen i Skärholmen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078