23948sdkhjf

Imtech installerar i äldreboende

Imtech har fått uppdraget att svara för både värme, sanitet och sprinkler när vårdavdelningen på Smedängen i Kalmar byggs om till ett modernt äldreboende med egna lägenheter för de boende.
Totalt får det nya äldreboendet 69 moderna lägenheter på två våningar, personalutrymmen, kontorslokaler med mera. Ombyggnadsytan är drygt 8 500 kvadratmeter och nybyggnadsytan drygt 1 800 kvadratmeter.

Imtech VS-teknik i Kalmar svarar för projektering och installation av sanitet och värme med ett nytt värmesystem och filialen i Växjö för sprinklerinstallationerna. Monteringsarbetet inleds i dagarna och projektet kommer att färdigställas under 2015.

Erfarenhet ledde till affär
Beställare är Byggnads AB O.G. Ohlsson och entreprenadformen totalentreprenad. Ordersumman för VS är mer än 8 miljoner kronor varav sprinkler ingår med nästan 2 miljoner kronor.

- Goda relationer med beställaren och bra erfarenhet av tidigare installationer gjorde att vi anlitades för projektet, säger Lars Svensson, filialchef för Imtech VS-teknik i Kalmar, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.485