23948sdkhjf

Armatec expanderar i Mölndal

Platzer har anlitats för en nybyggnation om 4 800 kvadratmeter.
– Armatec expanderar och tar med detta projekt ytterligare ett steg för att möta vår positiva utveckling. Vi bygger ihop vårt kontor, lager och Mec-Cons serviceverksamhet, vilket ger en ökad närhet och effektivitet, säger Eva Karlsson, Vd i Armatec, i ett pressmeddelande.

Den nya byggnaden fördelar sig på 2 600 kvm höglager och 2 200 kvm kontor. Fastigheten kommer att byggas enligt miljöcertifieringen Miljöbyggnad Silver och få en nordisk, stilren arkitektur som kommer att tillföra området en ny modern prägel.

Ambitionen är att skapa en inspirerande och attraktiv arbetsmiljö med många mötespunkter där samverkan mellan olika medarbetare och kompetenser ska skapa ett starkt kundfokus som skall möta framtidens kundbehov.

Avtalet innebär att Platzer förvärvar fastigheten Hårddisken 1 i Jolen av Mölndals kommun för nybyggnation av huvudkontor och lager för Armatec. Hyresavtalet med löper på 12 år och planerad inflyttning sker senast juni 2017. Markförvärvet avser cirka 8 200 kvm med en byggrätt om 5 000 kvm och är villkorat av beslut i Mölndals kommunfullmäktige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063