23948sdkhjf

Stavdal expanderar i Göteborg

Med nya lokaler och förändringar i verksamheten ska maskinuthyrningsföretaget öka tillväxtmöjligheterna i Göteborg.
– Vi hoppas att våra nya moderna lokaler med bra gårdsyta och bra läge ska göra oss effektivare och ge våra kunder ännu personligare service, säger Maria Ågerup, Kommunikationsansvarig Stavdal, till Building Supply.

Stavdals två hyrcenter i Göteborg "Ringön" och "Hisings Backa" flyttar tillsammans in i nya lokaler på Backa Strandgata vid Stigs Center. Den nya lokalen på nästan 2000 kvm är utrustad med en modern heltäckande maskinpark och ska leda till nya tillväxtmöjligheter, effektivare logistik och ännu mer personlig maskinuthyrning.

I samband med flytten till Stigs Center kommer även ett projektcenter att öppnas på Exportgatan 69, i närheten av de nya lokalerna. Hit flyttas den tunga maskinparken med bland annat liftar och tillfälliga lokaler samt etableringstjänsterna hissmontage, ställning, tillfällig el, fallskydd med mera. Det blir alltså inte ett hyrcenter som kunderna besöker utan här ifrån kommer Stavdal att arbeta med leverans av tjänster och utrustning ut till projekt i Göteborg med omnejd.

Stavdals verksamhet i Sisjön i Göteborg påverkas inte av förändringarna.

Den 8 juni öppnar hyrcentret på Stigs Center. Öppningsdag för Exportgatan är ännu inte fastställd.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078