23948sdkhjf

Mockfjärds stärker marknadspositionen

Fönstertillverkaren har fått en ny stororder som ska levereras till Täby.
– Den här ordern stärker Mockfjärds position på den svenska marknaden som en komplett leverantör av fönsterentreprenader, säger Marcus Weilund, VD för Mockfjärds Fönsterentreprenad AB, i ett pressmeddelande.

Projektet innebär att Mockfjärds på totalentreprenad ska leverera och montera 7 000 fönster till en bostadsrättsförening i Täby. Arbetet omfattar utöver fönsterleverans och montage även saneringsarbeten & beklädnader på balkonger. Detta är ett av Mockfjärds större projekt och det är tack vare lång erfarenhet och kompetens inom totalentreprenader med kvarvarande boenden som företaget kan åta sig uppdraget.

– Vi har bra medarbetare som alla växer i sina roller och tar ett stort eget ansvar. Det tillsammans med rutiner och system skapar förutsättningar för kvalitet i kombination med stark tillväxt. Vi är tacksamma men inte nöjda, vi siktar vidare mot nya mål, fortsätter Marcus Weilund.

För att matcha kundernas behov och säkerställa ett förstklassigt system har Mockfjärds utvecklat en helt unik digital plattform där alla inblandade kan ta del av kvalitetsdokument, kundnöjdhet och ärenden i realtid. Systemet är helt transparent och svarar upp mot den moderna människans krav på tillgång och tillgänglighet när de själva behöver informationen. Det digitala stödet säkerställer ett förstklassigt slutresultat.

Det aktuella projektet kommer att sysselsätta cirka 50 personer i under 1,5 år.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157