23948sdkhjf

Jafo-VD blir ny styrelseordförande

Per A. Svenson har utsetts till ny styrelseordförande för VVS Fabrikanternas Råd.
Per A. Svenson har en mångårig erfarenhet från VVS branschen med befattningar som bland annat marknadschef för plaströrsdivisionen på Wirsbo Bruks AB (numera Uponor) och som vd för Mora Armatur AB. I dagsläget är han vd för JAFO, en ledande fabrikant i Skandinavien med golvbrunnar och golvavlopp för våtrum som huvudprodukter. Produkterna marknadsförs under varumärkena JAFO och Unidrain.

– VVS Fabrikanternas Råd är en stark samlandekraft av de ledande fabrikanterna inom VVS- och VA-teknik I Sverige. Organisationen är också samarbetspartner med andra intresseorganisationer samt remissinstans för myndigheter samt driver många projekt för en sund branschutveckling.
Att vara medlem hos oss ger ett stort nätverk och möjlighet att vara med och påverka. Vi har haft en god tillströmning av nya medlemmar under senaste åren vilket är en bra värdemätare på nyttan av ett medlemskap, skriver Per A. Svenson i en kommentar till Building Supply.

VVS-Fabrikanternas Råd
VVS-Fabrikanternas Råd är VVS- och VA-industrins branschorganisation och representerar idag 75 medlemsföretag verksamma i Sverige. Medlemsföretagen tillhör de ledande i sin bransch och beräknas stå för cirka 85 % av branschens omsättning.

Tillträde skedde 21 maj.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063