23948sdkhjf

Premiär för hemsida mot svartarbete

Byggbranschen i samverkan, som verkar för sund konkurrens inom byggbranschen, lanserar nu en ny webbplats.
Byggbranschen i samverkan, BBIS, består av tolv organisationer och fackförbund som tar avstånd från svartarbete och annan oseriös verksamhet inom byggsektorn. Nu har föreningen satsat på en ny hemsida med nytt lärarmaterial som tagits fram i samarbete med bland annat Ekobrottsmyndigheten. På sajten finns även erbjudande om kostnadsfria seminarier samt fakta om varför det är så viktigt att jobba vitt och att köpa vita byggtjänster.

– En efterlängtad funktion på den nya webbplatsen är den responsiva designen som gör att den fungerar bra både på stationära och mobila enheter. Med den nya webbplatsen har BBIS kommit ett steg på vägen för att förbättra vår digitala kommunikation, säger Henry Cohen, kommunikatör digitala medier, i ett pressmeddelande.

Just nu driver BBIS två stora samarbetsprojekt. Dels informerar de runt om i landet om allt praktisk kring personalliggare som införs 1 januari 2016. Dessutom är de ute på lärarträffar och träffar elever på främst gymnasieskolan med attitydprojektet Ren Byggbransch.

Tolv organisationer
Byggbranschen i samverkan (BBIS) är ett nätverk bestående av tolv fackförbund och arbetsgivarorganisationer: Byggcheferna/Ledarna, Byggnadsarbetareförbundet, Elektriska Installatörsorganisationen EIO, Glasbranschföreningen (GBF), Maskinentreprenörerna (ME), Målareförbundet, Måleriföretagen i Sverige, Entreprenörföretagen , SEKO, Svenska Elektrikerförbundet, Sveriges Byggindustrier och VVS Företagen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094