23948sdkhjf

El-Pågarna får nya ägare

Installationskoncern köper nu upp elföretaget.
El-Pågarna i Malmö har tecknat avtal om att gå samman med installationskoncernen Instalco.

– Sammangåendet ger oss ytterligare möjlighet att utveckla vår verksamhet och säkerställer att El-Pågarna fortsätter i nuvarande inriktning samt växer vidare i sin strävan att leverera bra service och hög kvalitet, skriver Mikael Parnelöv och Bo Mårtensson, grundare till El-Pågarna, i en kommentar.

Mikael Parnelöv och Bo Mårtensson blir delägare i koncernen och kommer att fortsätta i sina nuvarande roller inom El-Pågarna. Verksamheten i bolaget kommer att bedrivas som tidigare och inga förändringar kommer att ske i organisationen eller i pågående projekt.

I och med förvärvet börjar nu Instalcos ”region syd” att ta form.

– El-Pågarna och PoB Elektriskas verksamhet i syd bildar nu tillsammans med Rörläggaren ett starkt team. Jag ser fram emot en stark utveckling för Instalco i regionen, säger Per Sjöstrand, koncernchef Instalco.

Överlåtelse skedde 15 maj.

El-Pågarna
El-Pågarna startades av Mikael Parnelöv och Bo Mårtensson år 1988. Företaget arbetar med el, KNX, tele, data och larminstallationer. Huvudsakligen är de verksamma i Malmöregionen, men har även uppdrag i andra delar av södra Sverige samt i Danmark. Bolaget omsätter cirka 24 Mkr och har 21 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081