23948sdkhjf

Serneke bygger nytt åt Rusta

Serneke har fått i uppdrag att tillsammans med Ekström Fastigheter bygga ett nytt Rusta-varuhus på Bolltorps Handelsområde i Alingsås.
Bolltorp har snabbt vuxit och blivit ett starkt och framgångsrikt handelsområde som bland annat rymmer livsmedelsaffär, möbel-, färg- och inredningsbutiker, bilhandlare och gym. Området har idag cirka 30 000 kvm lokalyta och nu ska verksamheten utökas med ett 2 200 kvm stort Rusta-varuhus.

Projektet sker genom ett partneringavtal mellan Serneke och Ekström som en fortsättning på ett längre samarbete. Just nu pågår nyuppförande av lokaler åt Jysk om 1 400 kvm, vilka kommer att öppna efter sommaren. Harald Nyborg har sedan ett par månader öppnat upp sitt varuhus, samtidigt som Coop, Flügger Färg och ÖoB har varit igång på Bolltorp ett drygt halvår.

– Jag är jättenöjd med samarbetet med Serneke, det fungerar väldigt bra. Serneke är både kostnadseffektiva, lösningsfokuserade och positiva byggare, säger PA Ekström, VD på Ekström Fastigheter, i ett pressmeddelande.

Den nya butiken väntas stå klar efter sommaren 2016.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078