23948sdkhjf

Historisk order för Nordomatic

Bolaget har rott hem den största enskilda affären någonsin.
– Vi är oerhört stolta att ha blivit utvalda baserat på vår moderna tekniska lösning samt vår projektledarerfarenhet av liknande projekt, säger Magnus Larsson, Affärsområdeschef Syd, Nordomatic, i ett pressmeddelande.

Kontraktet innebär att Nordomatic utsetts till leverantör av fastighetsautomation när Region Östergötland bygger ut Vrinnevi Sjukhus i Norrköping. Projektet omfattar dels nybyggnation av 15 000 kvm och ombyggnation av 60 000 kvm, dels lyft av fastighetstekniken i återstående 45 000 kvm. Totalt berörs cirka 140 apparatskåp som innehåller fastighetsautomation, och dessa ska också kopplas upp mot det överordnade Scada-systemet. Ordervärdet för Nordomatic överstiger 30 Mkr.

– Vi har under senaste två åren varit med och byggt Framtidens Universitetssjukhus i Linköping och det här tycker vi visar att Region Östergötland är nöjda med vårt sätt att arbeta. Vi kommer nu behöva nyrekrytera för att klara denna spännande expansion, säger Magnus Larsson, Affärsområdeschef Syd, Nordomatic.

Vision 2020
Arbetet med att bygga om Vrinnevisjukhuset, som kallas "Vision 2020", inleddes 2011 och beräknas vara klart 2020. Projektet ska leda till framtidens Vrinnevisjukhus - ett akutsjukhus med fokus på hög patientsäkerhet, god samverkan och högklassig utbildning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093