23948sdkhjf

Två stora spåruppdrag till Goodtech

Installatören har tilldelats två järnvägsprojekt värda totalt 200 miljoner av Trafikverket och Stockholms Läns Landsting.
– Goodtechs satsning på totalentreprenader inom järnväg, som bland annat rymmer egna resurser inom projektering och utförande, är fortsatt framgångsrik, säger Göran Jakobsson, Goodtechs Regionchef inom Infra System, i ett pressmeddelande.

Goodtechs kontrakt med Trafikverket avser en totalentreprenad i järnvägsprojektet Y:et, ett samlingsnamn för olika delprojekt i Trafikverkets satsning för snabbare persontransporter, ökad kapacitet och säkerhet mellan Jönköping, Nässjö och Värnamo. Uppdraget omfattar bland annat ansvar för ban-, el-, signal-, tele-, mark- samt broarbeten och löper över tre år fram till färdigställandet under våren 2018.

Förbättrar Roslagsbanan
Kontraktet med Stockholms Läns Landsting avser en utförandeentreprenad för Östra Station i Stockholm och omfattar ban-, el-, signal-, tele-, mark- samt plattformsarbeten. Entreprenaden, som är en viktig del i den pågående upprustningen och kapacitetshöjningen av Roslagsbanan, utförs huvudsakligen under en större avstängning och anläggningen skall i sin helhet var färdigställd i oktober 2015.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Viktigt ha koll på takets skick vid installation av solceller
Ny vd i storsatsande Derome
Slottet sätter solpaneler på taket
Stort intresse för strandnära bygget - får göra avkall på vinsten
Byggmax är huvudpartner för SM-veckan
Veckans konkurser - vecka 5
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.095