23948sdkhjf

Två stora spåruppdrag till Goodtech

Installatören har tilldelats två järnvägsprojekt värda totalt 200 miljoner av Trafikverket och Stockholms Läns Landsting.
– Goodtechs satsning på totalentreprenader inom järnväg, som bland annat rymmer egna resurser inom projektering och utförande, är fortsatt framgångsrik, säger Göran Jakobsson, Goodtechs Regionchef inom Infra System, i ett pressmeddelande.

Goodtechs kontrakt med Trafikverket avser en totalentreprenad i järnvägsprojektet Y:et, ett samlingsnamn för olika delprojekt i Trafikverkets satsning för snabbare persontransporter, ökad kapacitet och säkerhet mellan Jönköping, Nässjö och Värnamo. Uppdraget omfattar bland annat ansvar för ban-, el-, signal-, tele-, mark- samt broarbeten och löper över tre år fram till färdigställandet under våren 2018.

Förbättrar Roslagsbanan
Kontraktet med Stockholms Läns Landsting avser en utförandeentreprenad för Östra Station i Stockholm och omfattar ban-, el-, signal-, tele-, mark- samt plattformsarbeten. Entreprenaden, som är en viktig del i den pågående upprustningen och kapacitetshöjningen av Roslagsbanan, utförs huvudsakligen under en större avstängning och anläggningen skall i sin helhet var färdigställd i oktober 2015.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
SBB:s vd Ilija Batljan avgår - han tar vid istället
Studenter bygger bro över vallgrav
Vd inför samma lön för alla
Detta är den mest lönsamma affärsutvecklingen
Akut krismöte angående byggkrisen: Byggnads kräver handling från regeringen
Bygghandelsanläggningar går ihop

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141