23948sdkhjf

Ny marknadschef på Vestre Sverige

Vestre i Torsby har anställt Ingrid Ivars som ny marknadschef.
– Vi är mycket glada för att Ingrid har valt att bli en del av Team Vestre. Hon har lång erfarenhet och stor kunskap om försäljning, marknadsföring och verksamhetsutveckling. Ingrid har dessutom ett starkt engagemang och är strategiskt orienterad. Detta är egenskaper som kommer att bidra till Vestres vidareutveckling och framgång, säger VD, Jan Christian Vestre, i ett pressmeddelande.

Ingrid Ivars bor i Karlstad och har tidigare haft olika ledande befattningar på Mirka Scandinavia, Crem International, Ord&Bild Reklambyrå, Stora Enso och Karlstads kommun.

Vestre växer och har de senaste tre åren investerat över 40 miljoner kronor för att öka produktionskapaciteten i fabriken i Torsby. Tillsättningen av Ingrid Ivars bidrar till att ytterligare befästa den starka marknadspositionen i Sverige.

– Det är otroligt inspirerande att få jobba med prisbelönta designmöbler, producerade i Skandinavien. Vestres helhetssyn på design, kvalitet och miljö är mycket attraktivt och jag ser verkligen fram emot att få vara med och bidra till Vestres fortsatta expansion, säger Ingrid Ivars.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078