23948sdkhjf

Goodtech blir Inac

Nu återtar INAC Process varumärket.
Från och med den 9 juni 2015 byter Goodtech Process AB tillbaka till INAC Process AB. INAC är ett välkänt varumärke inom installation och leverans av system och instrument till industri- och processanläggningar, där det ställs höga krav på drift- och personsäkerhet samt miljö.

– När SSG-standarden för industrianläggningar togs fram baserades den på vad som hos våra kunder kallades ”INAC-standarden”, dvs hållbara lösningar med hög person- och driftsäkerhet. Därför känns det som ett naturligt steg att återta namnet INAC, som är välkänt och uppskattat hos våra kunder, förklarar Magnus Falkman, VD INAC Process AB, i ett pressmeddelande.

Namnet INAC har funnits sedan 1968 då företaget startades. Företaget har sedan dess positionerat sig som en kompetent och pålitlig partner till kunder som uppskattar instrumentering. Att återta varumärket syftar till att öka igenkänningen hos kunderna och långsiktigt stärka verksamheten.

I och med återtagandet av namnet INAC Process AB byter företaget logotyp. Den nya logotypen har stark koppling till Goodtechs färger, samtidigt som den särskiljer INACs specialistkompetens inom instrumentering från övrig verksamhet inom koncernen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062