23948sdkhjf

KONE installerar på kryssningsfartyg

KONE har tecknat ett avtal med STX France om att installera cirka 40 hissar och rulltrappor på det nya kryssningsfartyget MSC Meraviglia.
– Vi på KONE är stolta över att få vara med och utveckla den nya generationens energieffektiva kryssningsfartyg och fortsätta vårt partnerskap tillsammans med STX France, sägerJuha Mennander, VD KONE Skandinavien, i ett pressmeddelande.

Kryssningsfartyget är en ny generation av MSC Vista Class och byggs i Saint Nazaire i Frankrike. Fartyget kommer när det står färdigt att vara 315 m långt och 43 m brett med en kapacitet på 5 700 passagerare och 1 500 i besättningen.

Ombord kommer bland annat att finnas en panoramalounge för shower, en nöjespark, ett vattenlekland samt inomhuspromenader på två plan.

KONEs People Flow-lösningar för MSC Meraviglia innefattar 17 KONE MiniSpace passagerarhissar, två KONE MiniSpacehissar i glas, 13 KONE MonoSpace servicehissar, fyra rulltrappor, samt två KONE Motala 2000 plattformshissar för människor med begränsad rörlighet.

Övriga KONE lösningar som kommer att installeras är bland annat övervakningssystemet KONE E-Link för förbättrad service och maximal energieffektivitet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078