23948sdkhjf

Specialistkompetens genererar nya badhuskontrakt

Erfarenheter från bygget av Ystad badhus och Hylliebadet i södra Malmö har lett till att NCC fått i uppdrag att utveckla Burlövs nya simhall.
Planerna för den nya simhallen tas fram av NCC och Burlövs kommun i ett nära partnering-samarbete. Den gamla simhallen är sliten och byggd för föråldrad teknik, det är därför inte ekonomiskt försvarbart att renovera den.

– Tillsammans med Burlövs kommun ska vi skapa ett nytt modernt bad som uppfyller allas förväntningar och håller budget, säger Christoffer Eksandh, affärschef på NCC Construction i Malmö, i ett pressmeddelande.

Simhallar är en av de byggnadstyper i samhället som ställs inför störst påfrestningar: hög fuktbelastning, korrosionsproblem och utmaningar för betongbeständigheten. Men NCC har en mycket hög specialistkompetens om badhus och vattentäta betongkonstruktioner. Tack vare erfarenheter från en lång rad tidigare projekt vet NCC vilka tekniska lösningar som bäst hanterar de utmaningar som byggandet och driften av ett badhus innebär. På företaget finns även resurser att analysera viktiga områden som exempelvis energiförbrukning, teknisk livslängd, driftkostnader och personalbehov.

Med den kunskapen som grund har NCC tagit fram en teknisk plattform för badhus , som garanterar ett tryggt, kostnadseffektivt badhus med beständig kvalitet och effektiv drift. Ett badhus som är en upplevelse för engångsbesökaren och en bra arbetsplats för personalen som är där varje dag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094