23948sdkhjf

Goodtech och LKAB utökar samarbetet

Installatören fortsätter att vinna förtroendet för nya uppdrag i anslutning till LKABs investeringar i gruvor och anläggningar.
– Erfaren projektledning, innovativa tekniker och engagerade montörer som tar hand om helheten i projekt är en svårslagen kombination om den används på rätt sätt. Att Goodtech än en gång vinner förtroendet från LKAB är en god kvittens på att vår projekterfarenhet samt vårt sätt att koordinera montageresurser och kompetenser ger ett ökat mervärde för beställaren, konstaterar Jonas Bergqvist, säljchef inom division Nord i Goodtech, i ett pressmeddelande.

Det senaste uppdraget i raden omfattar en installation av el och kraft för processutrustning till ny Hematitsektion för gruvan i Malmberget. Investeringen i en ny Hematit-linje är i sin tur är en viktig del i LKABs ombyggnationer och produktionshöjande åtgärder i gruvan i Malmberget. Allt för att möjliggöra en framtida produktionsökning i Malmberget med cirka 3 miljoner ton produkter per år.

Ordervärdet uppgår till cirka 15 miljoner svenska kronor. Uppdraget påbörjas i juni och elmontaget beräknas vara klart i början av år 2016.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111