23948sdkhjf

Stororder till Sandbäckens

Miljardinvesteringar i Mölndal har lett till flera uppdrag för installatören.
En viktig del av miljardsatsningarna som inletts för att utveckla Mölndal, söder om Göteborg, är nya Mölndal Galleria. Byggherren NCC och det nordiska köpcenterbolaget Citycon står tillsammans bakom utvecklingen av gallerian och Sandbäckens har vunnit upphandlingen av rör- och sprinkleranläggningar för projektet. Dessutom har Sandbäckens tagit hem rörinstallationen i Riksbyggens tillhörande 145 lägenheter. Avtalen är ett viktigt led i Sandbäckens fortsatta expansion i Västra Sverige.

– Vi är glada och stolta över att få medverka i den här typen av projekt och att få delta i Mölndals kommande stadsutveckling, säger Mats Cullbrand, VD för Sandbäckens Rör i Göteborg AB, i ett pressmeddelande.

Byggstart av de 32 000 kvadratmetrarna butiksyta sker under andra kvartalet 2015, och inflyttning och öppning för allmänheten blir 2018.

Växer i väst
Sandbäckens har på kort tid expanderat kraftigt, etablerat nya kontor runt om i Sverige och rekryterat ett flertal nya medarbetare. Flera stora, prestigefulla uppdrag har gått till bolaget de senaste åren, bland annat Tele2 Arena, Mall of Scandinavia och Nya Karolinska i Solna. För två år sedan öppnades kontoret i Göteborg. Sandbäckens ambition är att fortsätta expandera och utöka den geografiska marknaden, men utan att förlora det lilla företagets själ.

–Vi ser projektet i Mölndal som en av byggstenarna i Sandbäckens fortsatta satsning. Framförallt är det ett mycket viktigt led i vår fortsatta expansion i västra Sverige, säger Mats Cullbrand.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079